Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Purkutyöt 

Rakennustekniset purkutyöt

Vaarallisten aineiden purun lisäksi suoritamme rakennuksien osa- tai kokonaispurkutyöt. 

 

Lattioiden hionta

Lattioiden timanttihionassa käytämme juuri hiontaan ja pintojen poistoon suunniteltuja hiomakoneita. Meiltä löytyy käsityökaluista lähtien kulmahiomakoneeseen ja aina ajettaviin timanttihiomakoneisiin asti, kohteesta ja neiliömääristä riippuen. Kaikki hiontakoneemme on suunniteltu käytettäväksi yhdessä pöylynhallintajärjestelmien kanssa, joten pölyäväisyys työkohteissa lähes olematon.

Toimenpide soveltuu vanhojen lattioiden saneerauksen, ja uusien pinnoitettavien lattioiden hiontaan tasoitteiden ja liimojen poistoon ennen uuden pinnan asentamista. Mikäli lattiamateriaali sisältää asbestia, tehdään poisto asbestipurkutyönä, esim. finnflex laatta.

 

Esimerkkejä poistettavista lattiamateriaaleista:

- Finnflex laatat

- Klinkkeri laatat

- Lattiamatot

- Tasoitteet ja Liimat

- Massalattioiden jyrsintä

 

Pölytön saneeraus

Käytössämme olevat laadukkaat pölynhallintalaitteet varustettuna esisuodattimella, mikrosuodattimella ja HEPA-suodittimella takaavat lähes pölyttömän saneerauksen. Korjauskohteen osastointi ja alipaineistus estää epäpuhtauksien leviämisen työtilojen ulkopuolelle, näin ollen ympäröiviä tiloja voidaan käyttää normaalisti ja vältytään turhalta evakuoinnilta. 

 

Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää.

Parempaa palvelua.